Gambiamarkt 2012

4 april 2012 was de Gambiamarkt. Wat had iedereen z’n best gedaan!
De kinderen hadden koekjes, cakes en allerlei andere lekkernijen gemaakt, er was koffie, thee en limonade en er waren heel veel leuke dingen te koop, er werd muziek gemaakt en er was een talentenwedstrijd. De kinderen stonden achter kraampjes om dit alles te verkopen en wat was het leuk om te zien hoe enthousiast ze waren als ze weer wat hadden verkocht. De markt sloot om 1 uur en daarna zou de opbrengst geteld worden en Het totaal opgehaalde bedrag is: €1366,25.

Onze sponsorkinderen kunnen in ieder geval weer een jaar naar school. Over de besteding van de rest van het bedrag gaan we nog nadenken. Heel hartelijk bedankt allemaal!!

Gepubliceerd door Bestuur CFTG

De Stichting Care Foundation The Gambia is sinds 2000 actief in het dorp Jiboro en omgeving om de leefomstandigheden van de bevolking te verbeteren. Dat doen we door het bevorderen van een goede gezondheidszorg en een betere educatie. Financiële steun en kennisoverdracht is daarbij belangrijk. In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende projecten opgezet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: