AVG

Beste contact van Stichting Care Foundation The Gambia,

Vanaf 25 mei 2018 is het verplicht dat contacten van stichtingen, verenigingen en bedrijven expliciet toestemming geven om uw gegevens, zoals uw e-mailadres, te gebruiken.

Vandaar bij deze onze vraag aan u of u ermee instemt dat we u 2 a 3 keer per jaar met een beknopte e-mail informeren over ons werk, middels een nieuwsbrief en/of actie bericht. Als u daar “ja” op antwoord dan staat u ons toe uw naam en e-mail adres op te slaan en voor de beschreven acties te gebruiken.

Voor onze donateurs vragen we daarbij ook toestemming om uw bankgegevens op te slaan en te gebruiken voor de door u toegestemde incasso’s.

Voor onze contacten waarmee we werkinhoudelijk communiceren vragen we ook om toestemming te geven de daarvoor relevante gegevens op te laan en voor de werkinhoudelijke communicatie te gebruiken (in ieder geval e-mail en skype adres, en, afhankelijk van de relatie en de benodigde communicatie, telefoonnummers, adres en dergelijke).

Met simpelweg een e-mail aan ons kunt u uw toestemming(en) op ieder gewenst moment weer intrekken.

Indien u ons niet antwoord dan mogen wij uw e-mailadres en naam niet meer opslaan in ons systeem. Het is dus nodig om vanuit uw kant actie te ondernemen en ons te antwoorden, gewoon met een ‘reply’ naar ons e-mail adres (carefoundationthegambia@gmail.com). Ik hoop dan ook van harte dat u daarvoor even de moeite neemt door bijvoorbeeld te antwoorden:

‘Ik geef Stichting Care Foundation The Gambia toestemming om mijn naam en e-mailadres op te slaan in haar gegevens en deze te gebruiken voor enkele communicaties naar mij toe, zoals nieuwsbrieven en actieberichten, over het werk van deze stichting, per jaar. Ik kan op ieder gewenst moment deze toestemming intrekken door hierover een e-mail te sturen aan St. Care Foundation The Gambia.

Wij willen u bij voorbaat heel hartelijk bedanken voor uw toestemming. Wij kijken ernaar uit om u, enkele keren per jaar, met korte berichten en nieuwsbrieven te informeren over ons werk.

%d bloggers liken dit: