Tv uitzending Lifestyle Experience

Beste familie, vrienden , sponsoren , donateurs en belangstellenden,

Een paar weken geleden kreeg ik een telefoontje van Lifestyle Experience dit is een programma van RTL 4 / RTL 5. Zij vroegen of ik een interview wilde om iets te vertellen in hun uitzending over de Stichting Care Foundation The Gambia en de projecten die er zijn opgezet.

En ja natuurlijk wilde ik dat. Er zijn zoveel stichtingen in Nederland die op zoveel gebied en in zoveel landen bezig zijn en het is dan ook een grote eer dat de Stichting Care Foundation The Gambia is uitgekozen.

Trots en dankbaar en ook een kroon op het werk van de stichting en van iedereen die ons al die jaren op zoveel manieren hebben ondersteund.
Het interview is kort maar laat wel zien wat de stichting doet en heeft gedaan.
En wij hopen dat de stichting meer naamsbekendheid krijgt en daarmee meer sponsoren en donateurs, want hiermee kunnen wij de continuïteit van de opgezette projecten waarborgen.

Want het is niet alleen een school of health centrum bouwen maar er werken ook mensen, er moeten medicijnen worden gekocht en de gebouwen moeten worden onderhouden en de kinderen moeten ook daadwerkelijk naar school gaan en voor dit alles heeft de stichting CFTG ondersteuning nodig.

Ineke de Rijk

Gepubliceerd door Bestuur CFTG

De Stichting Care Foundation The Gambia is sinds 2000 actief in het dorp Jiboro en omgeving om de leefomstandigheden van de bevolking te verbeteren. Dat doen we door het bevorderen van een goede gezondheidszorg en een betere educatie. Financiële steun en kennisoverdracht is daarbij belangrijk. In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende projecten opgezet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: