Donatie

Donation van de st. Baby Hope en MRC Holland Foundation.

Afgelopen zomer werden wij benaderd door de Stichting Baby Hope dat zij waarschijnlijk een donatie van de MRC Holland Foundation zouden krijgen en dat zij deze donatie aan een project konden doneren, er werd gevraagd aan de diverse stichtingen of zij een project hadden en zo ja dan kon er een projectvoorstel worden ingediend.

De Stiching CFTG heeft een aanvraag ingediend voor de aanschaf van diverse apparatuur voor het Narang Health Centrum. Na indienen van de diverse aanvragen bij de MRC Holland mocht Baby Hope een donatie tegemoet zien van maar liefst 5000 euro! Baby Hope heeft besloten om niet voor 1 project te kiezen maar het bedrag te verdelen over 4 stichtingen en de st. Care Foundation The Gambia was één van de gelukkige en wij kregen €. 1000 gedoneerd.

Ook dit jaar kregen wij weer heel veel kraampakketten gedoneerd van Baby Hope en die kunnen wij weer heel goed gebruiken voor de moeders en hun baby’s.

Namens de moeders en hun baby’s en natuurlijk namens de st. CFTG heel hartelijk dank!!!!

In het nieuwe magazine van de Nederlandse Albert Schweitzer Foundation was een interview geplaatst met Ineke de Rijk.

Gepubliceerd door Bestuur CFTG

De Stichting Care Foundation The Gambia is sinds 2000 actief in het dorp Jiboro en omgeving om de leefomstandigheden van de bevolking te verbeteren. Dat doen we door het bevorderen van een goede gezondheidszorg en een betere educatie. Financiële steun en kennisoverdracht is daarbij belangrijk. In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende projecten opgezet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: